Mostbet войти edə bilmirəm nə edim?

Разговоры обо всем
Ответить
Hamza01

Mostbet войти edə bilmirəm nə edim?

Сообщение Hamza01 »

Salam uşaqlar mən Rusiyada yaşayıram mostbet войти edə bilmirəm hesabıma girmək istəyirəm hər dəfə xəta verir deyir şifrə yanlış ama mən düz yazıram. Artıq 5 dəfə cəhd etdim blok oldu hesab bəlkə. Çox əsəbiyəm hesabımda pul da var qoruram itirim. Rusiyada blok ola bilər sayt bəlkə ona görə girə bilmirəm. Kim bilir hardan daxil olum işlək link varmı. Bir də şifrəmi necə bərpa edim hardan yazım dəstəyə rus dilində cavab verirlərmi. Kömək edin zəhmət olmasa.
Kostaray

Re: Mostbet войти edə bilmirəm nə edim?

Сообщение Kostaray »

Səni çox yaxşı başa düşürəm belə vəziyyətlər həqiqətən əsəbi olmağa dəyər mən də bir neçə dəfə yaşamışam. Rusiyada bəzən provayderlər saytı bloklayır ona görə işlək linklərdən istifadə etmək lazımdır. Mən sənə məsləhət görürəm mostbet войти səhifəsinə keçib oradan daxil olasan burda həmişə işlək linklər olur Rusiya üçün də uyğundur. Şifrəni unutmusansa "забыли пароль" düyməsi var oradan bərpa edə bilərsən mailinə link gələcək. Canlı dəstəkə yaz aşağı sağ küncdən rus dilində də cavab verirlər. Pulun itməz qorxma 5 dəfə yanlış daxil etsən müvəqqəti blok olur bir neçə saatdan sonra yenə cəhd edə bilərsən.
Ответить