Mostbet ilovasini yuklab olish Özbəkistanda olur?

Разговоры обо всем
Ответить
Aleveron

Mostbet ilovasini yuklab olish Özbəkistanda olur?

Сообщение Aleveron »

Axşamınız xeyir dostlar mən Özbəkistanda yaşayıram mostbet ilovasini yuklab olish istəyirəm telefonuma android üçün hardan tapa bilərəm. Google Play-də axtardım tapmadım hardan yükləyə bilərəm təhlükəsizdimi. Özbək dilində proqram varmı yoxsa rus dilindədi. Kim Özbəkistandan mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Blok varmı girə bilirsinizmi. Pul çıxarmaq olurmu sum ilə oynamaq olurmu. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa.
Darius46

Re: Mostbet ilovasini yuklab olish Özbəkistanda olur?

Сообщение Darius46 »

Özbəkistanda mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet ilovasini yuklab olish üçün birbaşa rəsmi saytdan yükləmək lazımdır Google Play-də yoxdur. Ən təhlükəsiz mostbet ilovasini yuklab olish üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet ilovasini yuklab olish səhifəsinə keçib oradan endirəsən burda həm android həm iOS üçün versiyalar var Özbəkistan üçün işlək linklərlə. Dostum deyir ki özbək dili yoxdu ingilis dilindədi ama başa düşmək olur rahatdır. Proqram təxminən 90 MB yer tutur köhnə telefonlarda da işləyir. Pul çıxarmaq olur sum ilə oynamaq olur dostum müntəzəm çıxarır. Blok olanda işlək linklərdən istifadə edir. Yüklə inşallah bəyənərsən.
Ответить